Détour

Supporting the creative scene

Over ons

Détour VZW is een non-profit organisatie die zich focust op de online omgeving van lokale non-profit organisaties en onafhankelijke artiesten. Als sociale onderneming bouwen we een brug tusssen de reguliere markt en de non-profit sector om zo, samen met onze partners, voordelen te bieden aan lokale non-profit organisaties en onafhankelijke artiesten.

Met onze projecten optimaliseren we niet alleen de online omgeving van de lokale culturele scene, we bieden tools aan waarmee ze goedkoper, veiliger en beter gebruik kunnen maken van het internet. Groeien doen we samen! Wij geloven dat ondersteunen op een lokaal niveau helpt! Daarom ontwikkelen we samen met onze partners tools voor lokale non-profit organisaties en onafhankelijke artiesten!

Onze projecten zijn speciaal gemaakt voor non-profit organisaties en onafhankelijke artiesten! Van hosting en web security tot op maat gemaakte web applicaties. Bekijk de tools in de navigatiebalk!

Gebruik je onze tools dan kunnen wij blijven doen wat we doen en verder de online omgeving van menig non-profit organisatie en onafhankelijke artiesten optimaliseren! Hou onze sociale media in het oog!

Een online omgeving kan steeds een hele uitdaging zijn, zowel financieel als technisch. Wij gaan op zoek naar de beste en de goedkoopste manier en adviseren en ondersteunen je van A tot Z. Vraag gratis advies!

Wat we doen​

Het internet is een alledaags gegeven, soms staan we echter niet stil bij de achterligende technologie die een groot deel van ons leven stuurt. Het internet brengt vanzelfsprekend veel voordelen met zich mee maar trekt tegelijkertijd ook mensen met slechte bedoelingen aan. 

Onze projecten helpen je een veilige en geoptimaliseerde online omgeving te maken. Neem eens een kijkje naar onze hosting, web security of web applicaties! Hiermee kan je eenvoudig aan de slag met al je projecten, van online tickets verkopen tot een webshop maken, niets is onmogelijk! Lukt het zelf niet of zoek je ontwikkelaars voor je project? Ons team staat steeds voor je klaar!

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief voor updates en meer!